10 zakázek ročně od jednoho obchoďáka. Když jich máte několik, to se to pak nasčítá

Blog

V prvním díle naší blogové rubriky Ze života zákazníka jsme přinesli zprávy o tom, jak náš klient hned po měsíci užívání databáze ISTAV získal zakázky za statisíce korun. Tenhle článek byl u čtenářů velmi populární. A tak na nic nečekáme a co to jde, přinášíme další zákaznické reference.

Tentokrát se dozvíte, jak s naší online databází pracují hned čtyři obchodní zástupci našeho klienta, kteří ISTAV využívají od léta 2016. Přinášíme reálné výsledky, tzn. nejen chválu, ale i to, co by chtěli vylepšit.

První uživatel: Přehlednost informací

První obchodní zástupce oceňuje hlavně přehlednost. Říká, že z jeho pohledu je zajímavých cca 20 % zakázek, ke kterým má v databázi přístup. Zajímavé zakázky kontaktuje telefonicky, nebo emailem. Za dobu, po kterou s ISTAVEM pracuje, realizoval přes naši databázi jednu zakázku.

Druhý uživatel: Zajímavé informace k projektům rodinných domů

Další obchodní zástupce hodnotí pozitivně projekty rodinných domů a kontakty na investory. Co už se mu zamlouvá méně, to jsou větší zakázky. Tedy ne snad, že by měl problém s tím, že i takové projekty máme. Konkrétně ale to, že když kontaktuje investora, odkazují jej ti veřejní na sledování úředních desek. Prý se také stalo, že když něco s investorem řešil, neseděla fáze projektu. A také by uvítal, kdyby byly ještě lépe rozlišené nové a aktualizované projekty.

Třetí uživatel: Kontakty na architekty, projektanty

Další zákazníkův zástupce používá stavební databázi ISTAV zhruba dvakrát do týdne. Kontakty na zajímavé projekty dává kolegům na prodejně v daném regionu, kteří pak domlouvají schůzky, nebo posílají cenové nabídky. Většinou komunikují se svými klienty delší dobu, protože jejich produkt je potřeba v rámci výstavby až před dokončením. Na závěr své zpětné vazby pozitivně hodnotí kontakty na projektanty, architekty a zástupce stavebních firem.

Čtvrtý uživatel: 10 realizací. Prostě úspěch!

Poslední referenci o práci s naší databází máme od obchodního zástupce, který s naším produktem pracuje opravdu velmi aktivně. A je to znát! V uplynulém období získal a úspěšně realizoval díky ISTAVU čtyři zakázky od veřejných investorů. Šlo o rekonstrukce veřejných budov. Dále dvě zakázky menšího rozsahu, které byly realizovány přes prodejny klienta v daném regionu. V rámci těchto zakázek se podařilo klientovi navázat vztahy s několika novými aplikačními firmami, které se po ukončení zakázek obracejí na klienta s žádostí o cenové kalkulace k dalším novým zakázkám, nebo chtějí spolupracovat ohledně dodávky materiálů. Letos v červnu měl ještě další 3 zakázky, které byly právě v realizaci, a jedna zakázka výstavby bytového komplexu vstupovala do realizace.

Naprosto skvělá práce. A my děkujeme

To jsou reálné výstupy z využívání naší služby. Jak můžete vidět, výsledky práce z aplikace se mohou velmi lišit, a to i mezi uživateli ze stejné firmy. My sami můžeme potvrdit, že to není neobvyklý stav. Každý uživatel pracuje s databází jiným způsobem. To se samozřejmě odráží i na výsledcích.

Největším úspěchem pro nás je, pokud uživatel dokáže využívat informace z ISTAVU s reálnými výsledky v podobě získání velkého množství zakázek, ale máme také radost z případů, kdy ISTAV pomůže uživateli navázat nové obchodní vazby nebo pomůže prezentovat produkty našeho klienta u významných subjektů. Rádi jsme také za návrhy na zlepšení naší služby, na kterých už reálně pracujeme.

Jak by pomohla služba ISTAV ve vaší firmě?
Kontaktujte nás. Ukážeme vám, co ISTAV umí

Istav Media, s.r.o.
07.11.2017

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: