Oficiality nemá nikdo rád. Ta naše ale potěší

Blog

Osobně si myslíme, že každá změna v naší databázi, resp. aplikaci, která je pro naše zákazníky přínosná a užitečná, má mít své místo na blogu. O všem, co ulehčuje práci, dáváme s radostí vědět. Jako u téhle novinky.

Už to nějaký pátek bude, konkrétně jeden srpnový, kdy jsme do aplikace ISTAV Xplorer přidali šikovnou informaci. Zobrazuje se v detailním náhledu projektu a najdete ji tu jako Oficiální název zakázky.

K čemu že vám bude?

Než vám na to odpovíme, tak ještě malé upřesnění. Tuto funkci/informaci najdete u těch projektů, které byly v databázi nově vytvořeny nebo aktualizovány, a to na základě vyhlášení veřejného výběrového řízení, nebo vyhlášení vítěze veřejného výběrového řízení. Počínaje 15. srpnem 2017. Jde tedy o projekty z Centrálních adres, Věstníku vhodného uveřejnění, Registru smluv, úředních desek atd.

Zajímá vás, jak taková aktualizace stavební databáze probíhá?
O tom jsme nedávno napsali zajímavý článek.

A teď zpátky k odpovědi na vaši otázku. Tenhle nový způsob zápisu umožní velice rychle dohledat konkrétní veřejnou zakázku právě podle oficiálního názvu. To vše jednoduše, fulltextově a daleko rychleji. Funkce je v naší databázi teprve krátce, ale je to jedna z těch, které jsme zapracovali díky tomu, že si o ni zákazníci sami řekli. Taková vylepšení nás pak těší dvojnásob.

ISTAV Xplorer, tedy databáze stavebních projektů, obsahuje spoustu dalších užitečných funkcí. Když se s námi zkontaktujete, rádi vám je předvedeme.

Istav Media, s.r.o.
10.10.2017

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: