Okurková sezona? Nic, co by se nás týkalo

Blog

Léto je všeobecně časem, kdy je tak nějak míň práce.Všechno a všichni se automaticky přepnou do režimu RELAX. Aby také ne. Dovolená se skloňuje ve všech pádech. I my v ISTAVU si samozřejmě průběžně užíváme zaslouženého letního volna, nicméně nezapomínáme na jednu důležitou věc. Že červenec a srpen jsou měsíce, kdy se horečnatě staví. Rekonstruuje, opravuje a upravuje. A tak máme pořád co dělat. My okurkovou sezonu prostě neznáme.

Jak se nám dařilo v červenci?

O tom, že stavební sektor nezná bratra ani v létě, svědčí statistika červencových výsledků našeho oddělení telefonické aktualizace. Tento aktivní tým každý pracovní den komunikuje ohledně konkrétních projektů například s obcemi, architekty či soukromými investory. Zjišťuje, co je u toho a toho projektu nového, a jaké změny se udály. Ne jinak to bylo i v červenci, kdy jsme v naší databázi telefonicky aktualizovali přes 2 200 projektů. Pořád to jede. My pořád Aktualizujeme ostošest.

Co se dozvíme, to vám předáme

To, co se naši kolegové během obvolávání dozvědí, to všechno zaznamenávají přímo do aplikace ISTAV Xplorer. A každý uživatel ISTAVU si může „novinky“ kdykoli zobrazit online přímo v aplikaci. Slouží k tomu jednoduchý filtr Poslední zdroj informace. Tahle funkce je vlastně taková naše letní novinka, o níž jsme nedávno psali v článku Přímo z pece aneb Novinka v aplikaci ISTAV Xplorer.

To zní zajímavě, že?

My vás ale opravdu nechceme o čemkoli přesvědčovat naprázdno. Zkuste to, co mnozí před vámi. Napište nám a domluvte si naprosto bezplatnou a nezávaznou konzultaci. Uvidíte ISTAV Xplorer naživo a v akci.

Istav Media, s.r.o.
14.08.2017

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: