Stavební projekty aktualizujeme ostošest

Blog

Vlastně ještě o dost víc

O online databázích může všeobecně panovat mylná představa, že se do nich nasypou nějaká ta data a je hotovo. My bychom vás rádi vyvedli z omylu a představili vám, jak funguje aktualizace pozemních staveb v databázi ISTAV. Rozhodně to není tak, že jednou za rok vezmeme prachovku a vyleštíme zašlé kouty. Je to přesně naopak.

Pozemní stavby aktualizujeme každý den

Když se spolu s námi podíváte do zákulisí ISTAVU, tedy do databáze stavebních příležitostí, zjistíte, že se to ověřenými projekty jenom hemží. Jen za měsíc květen 2017 aktualizoval telefonicky náš research tým více než 1344 projektů v České republice a téměř 868 projektů na Slovensku. Mluvíme přitom o takzvané velké aktualizaci, do které spadají pozemní stavby. A věřte, nebo ne, to jsou opravdu parádní čísla a výsledky, se kterými mohou naši klienti podle svého dále pracovat.

Není to tak, že jen někde klikneme myší

Naši kolegové z oddělení telefonické aktualizace všechny důležité projekty a stavební záměry telefonicky ověřují. A to hned několikrát. Aktualizace stavebních záměrů probíhá až do chvíle, než je konkrétní zakázka zadána generálnímu dodavateli.

Snažíme se svým zákazníkům přinášet užitečné informace, které jim mohou posloužit jako pevný odrazový můstek k opravdu jedinečným investicím. Je proto logické, že skutečně vysokou důležitost mají u nás zejména projekty z kategorie „pozemní stavby“ a dále stavby s vysokou hodnotou. Pečlivě však sledujeme také stavební záměry rodinných domů. Ale o těch zase příště.

Istav Media, s.r.o.
01.07.2017

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: