Štěstí na fajn kolegy. Základ všeho i v ISTAVU

Blog

ISTAV není jenom o databázi jako takové. ISTAV je především o lidech, kteří ji plní daty a snaží se o přesné a včasné aktualizace. A tak jsme rádi, že vám na našem blogu můžeme představit jednu z nich. Na minirozhovor kývla naše milá Ráďa Růžičková, research specialist pro velké projekty CZ.

Položili jsme jí úplně obyčejné otázky, které ukazují ISTAV zase trochu jinak

Co tě baví v ISTAVU?

„To je jasné, že náš kolektiv. Máme se tu spolu fajn. Pracuji na oddělení telefonické aktualizace a celý den mluvím s lidmi hlavně „po drátě“. Je prostě super mít kolem sebe stejně naladěné lidi a trochu se během všeho toho obvolávání odreagovat. A šéfová, ta mě taky baví moc. Kdykoli za ni přijdu, že potřebuji dovču, tak mi ji dá,“ odpovídá dobře naladěná Ráďa.

Z čeho máš radost po pracovní stránce ISTAVU?
„Tady odpovím bez většího váhání a řečí. Když se mi podaří obvolat a zaktualizovat projekt. A hlavně, když se mi podaří splnit vše na 100 %. Přece jen tady ověřujeme všichni velké množství projektů a v nich spoustu informací,“ pokračuje Ráďa

Proč bys neměnila?
„Mám fajn šéfovou, autobus kousek od práce a pružná pracovní doba, to je také příjemný benefit,“ pochvaluje si.

Co bys popřála našemu blogu?

„Ať blog čtou, ať se vracejí a ať díky němu najdou všechny potřebné informace o naší stavební databázi ISTAV Xplorer. Je tam, koukám, článků už dost, takže určitě už teď je z čeho čerpat,“ loučí se Ráďa Růžičková ze společnosti ISTAV.

Četli jste náš blog a nenašli, co hledáte? Chcete se o online databázi dozvědět více?
Těšíme se na otázky. Pošlete nám je

Istav Media, s.r.o.
20.08.2017

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: