Ze života Istavu – Bowling Party

Blog

Nejen prací živ jest člověk. Nebo jinak řečeno – kdo se rád po práci nepobaví? Pro zaměstnance Istavu jsou již určitou tradicí pravidelné Bowling Party. Ta poslední proběhla 22. března na bowlingových drahách Světa Zábavy v Galerii Butovice.

Účastí svých hráčů přispěla všechna firemní oddělení, takže bylo možné sestavit čtyři kompletní bowlingové týmy. Ty si navzájem nic nedarovaly, hráči bojovali jak o ….. ceny pro vítěze. A ty tedy byly! Trofeje zářily leskem nemajícím daleko k opravdovému ryzímu zlatu. Čili díky vrcholně nastavené motivaci byl boj vpravdě lítý. Přesto byly sportovní výkony veskrze vyrovnané a celková týmová skóre se lišila jen minimálně.

Nicméně vítěz může být vždy jen jeden. V tomto případě samozřejmě jen jeden z týmů. Symbolické vavříny vítězů a faktické zlaté medaile tak po zásluze získal tým ve složení Anička, Katka, Majda a Michal. A sošky nejlepších jednotlivců si odnesli Zuzka a Honza.

Několik fotografií jistě přiblíží atmosféru lépe než pouhý slovní popis. Po samotném bowlingovém mači následovala After Party, ze které se však fotodokumentace nezachovala.

Istav Media, s.r.o.
26.03.2018

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: