Ze života zákazníka

Blog

První měsíc a hned zakázky za statisíce

Když jsme plánovali, o čem bude dnešní článek, předběhl nás někdo jiný. Náš spokojený zákazník. Ten se s námi podělil o to, jak jim to s databází ISTAV jde. A jde jim to znamenitě, to se musí nechat. Z úspěchů našeho klienta máme opravdu velkou radost a byla by velká škoda nechat si je pro sebe.

Rychle se zaškolit a pak hurá na zakázky

Náš klient se pohybuje v oboru nátěrových hmot. Spolupráci jsme začali v březnu 2017. V tom samém měsíci se svní měsíc a hned zakázky za statisíceaplikací ISTAV Xplorer začali seznamovat i uživatelé. Ti průběžně zjišťovali, jaké možnosti databáze nabízí, jak efektivně pracovat se stavebními příležitostmi, jak je filtrovat apod. Perfektní zaškolení, které povede k naprosté samostatnosti při práci, je většinou otázkou pár týdnů. Záleží třeba na tom, kolik uživatelů bude s aplikací pracovat, a jaké časové možnosti na zaučení se v novém softwarovém prostředí mají. ISTAV Xplorer totiž není jen tak nějaký seznam bez smyslu a kontextu.

Za jeden měsíc hned několik „výběrek“

V květnu již uživatelé pracovali s databází ISTAV naplno. Tedy aktivně hledali nové příležitosti. Náš klient se zaměřil na oslovování projektů z kategorie rodinných domů a na projekty nebytového charakteru. Těmi myslíme veřejné a komerční budovy. Díky údajům nalezeným v naší databázi mohli přímo telefonicky kontaktovat několik subjektů spjatých s danými projekty a řešit tak okamžitě možnosti uplatnění svých produktů.

Pořád jsme ještě v květnu, a to se náš klient zúčastnil hned několika výběrových řízení. Ve třech případech slavil úspěch. A nešlo přitom o nějaká malá čísla. Ten nejlepší kousek představoval zakázku v řádech několika stovek tisíc. Databáze ISTAV se tak klientovi osvědčila na jedničku a jak sám uvádí, teď má v plánu zaměřit se více na síť propojení firem a využít potenciál těchto informací pro své další obchodování. Nám nezbývá než mu popřát hodně štěstí!

Istav Media, s.r.o.
04.07.2017

Chcete více informací?

Zadejte své údaje a rádi se vám ozveme do následujícího pracovního dne.

Podporujeme: