Jsou v ISTAVU i rodinné domy?

Blog

Jsou v ISTAVU i rodinné domy?

To je častá otázka těch, kdo naši databázi znají z doslechu, nebo vážně uvažují o její koupi. Ta otázka je dost logická a odpověď na ni dost snadná. Jasně, že jsou. To bychom vám přece neudělali. Vždyť výstavby rodinných domů jsou neodmyslitelnou stálicí stavebního sektoru.

Něco pro milovníky čísel. A tisíců obzvlášť

V aplikaci ISTAV Xplorer mohou uživatelé naprosto samozřejmě najít stavební projekty zařazené do kategorie „rodinné domy“. Vedle nebytových pozemních staveb jsou rodinné domy naší další prioritní skupinou, které věnujeme náležitou pozornost. Když se ohlédneme, tak je to něco přes 6 000 projektů, které jsme zadali do databáze v posledních 12 měsících. Nebo jinak. Je to něco přes 6 000 obchodních příležitostí pro naše uživatele. Teď už máme i čerstvé informace o červnových výsledcích. Bezmála 600 projektů zařazených do kategorie „erdéček“ jsme zvládli telefonicky ověřit a aktualizovat v průběhu jediného měsíce.

Nedávno jsme tu psali o tom, jak probíhá aktualizace údajů o pozemních stavbách. U rodinných domů je to hodně podobné. Náš tým je tu od toho, aby ověřoval, v jaké fázi stavební záměr je, doplňoval kontakty a další důležité informace. Každý nový údaj navíc, každičká ověřená informace je klíčovou buňkou celé naší online databáze. Naši klienti jsou zvyklí na to, že když klikají, mají relevantní a čerstvé informace.

Přečtěte si třeba o tom, jak jsme pro klientku zjistili důležitý kontakt na projektanta.

Istav Media, s.r.o.
19.07.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: