Neseme ti skvělé zprávy, náš milý zákazníku

Blog

Naposledy nám to tady na blogu osvěžila naše milá kolegyně Ráďa Růžičková, se kterou jsme vám přinesli rozhovor. Dnes nás čeká zase jiné téma. Rádi se s vámi podělíme o naše meziroční čísla. Ta jsou důležitá nejen pro nás, ale hlavně pro našeho zákazníka…

Rok od roku se nám daří líp

A to v překladu do praxe znamená, že naši zákazníci mají po ruce stále aktualizovanou a „živou“ databázi, kterou se nám daří plnit novými a novými informacemi o plánovaných stavebních záměrech. A stejně tak do ní sypeme i důležité kontakty. Teď už máme detailní výsledky celkové produkce našeho research oddělení, a to za celé II. čtvrtletí roku 2017.

Tahle čísla říkají, že by se za nás nemusela stydět ani ta nejpilnější včelka. Takhle šikovní jsme byli a do databáze ISTAV Xplorer přinesli zákazníkům více informací než ve stejném období roku 2016.

Ať v tom máte jasno, tady je to přesně

V rámci České republiky jsme ve druhém čtvrtletí 2017 produkovali klientům ISTAVU celkem 16 367 nových a aktualizovaných projektů, což je meziročně o 1 922 projektů více. Velmi úspěšní jsme přitom u těch, které naše klienty zajímají nejvíce:

bytové domy: 2 785 projektů (navýšení o 455 projektů)
rodinné domy: 1 814 projektů (navýšení o 410 projektů)
průmyslové stavby: 994 projektů (navýšení o 351 projektů)

Nesledujeme „pouze“ stavby, ale vynakládáme velké úsilí také v získávání kontaktů na architekty, projektanty a generální dodavatele. I tady se nám za sledované období dařilo. Však posuďte sami:

architekt/projektant: 10 304 projektů (navýšení o 1 769 projektů)
generální dodavatel: 3 586 projektů (navýšení o 1 473 projektů)

A Slovensko? Taky super práce!

V rámci Slovenska připravili zaměstnanci research oddělení našim klientům celkem 6 936 nových a aktualizovaných projektů, což je při srovnání s druhým čtvrtletím roku 2016 navýšení o 882 projektů. U našich sousedů mají zákazníci v databázi největší zájem o:

rodinné domy: 1 076 projektů (navýšení o 481 projektů)
školství, vzdělán a výzkum: - 1 136 projektů (navýšení o 321 projektů)
bytové domy: 1 030 projektů (navýšení o 64 projektů)

Za zmínku stojí určitě i číslo 450, což je meziroční navýšení slovenských projektů, u kterých se podařilo získat kontakt na architekty či projektanty. Celkové číslo u této role pak představuje 2 875 projektů.

Máme radost

Z každé zdařilé aktualizace, z každé nově získané informace. Protože tvorba databáze v kvalitě, jaké dosahuje ta naše, je pro nás nejdůležitější cesta. Cesta ke spokojenosti našich klientů. Na první pohled se přece jen může zdát, že na tomhle nic není. Ale opak je pravdou, jak se můžete dočíst třeba v tomto článku.

Ten nejlepší přehled ale získáte, když se s naším produktem setkáte face to face. Bezplatnou konzultaci si můžete domluvit přes tento kontaktní formulář.

Istav Media, s.r.o.
28.08.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: