Oficiality nemá nikdo rád. Ta naše ale potěší

Blog

Osobně si myslíme, že každá změna v naší databázi, resp. aplikaci, která je pro naše zákazníky přínosná a užitečná, má mít své místo na blogu. O všem, co ulehčuje práci, dáváme s radostí vědět. Jako u téhle novinky.

Už to nějaký pátek bude, konkrétně jeden srpnový, kdy jsme do aplikace ISTAV Xplorer přidali šikovnou informaci. Zobrazuje se v detailním náhledu projektu a najdete ji tu jako Oficiální název zakázky.

K čemu že vám bude?

Než vám na to odpovíme, tak ještě malé upřesnění. Tuto funkci/informaci najdete u těch projektů, které byly v databázi nově vytvořeny nebo aktualizovány, a to na základě vyhlášení veřejného výběrového řízení, nebo vyhlášení vítěze veřejného výběrového řízení. Počínaje 15. srpnem 2017. Jde tedy o projekty z Centrálních adres, Věstníku vhodného uveřejnění, Registru smluv, úředních desek atd.

Zajímá vás, jak taková aktualizace stavební databáze probíhá?
O tom jsme nedávno napsali zajímavý článek.

A teď zpátky k odpovědi na vaši otázku. Tenhle nový způsob zápisu umožní velice rychle dohledat konkrétní veřejnou zakázku právě podle oficiálního názvu. To vše jednoduše, fulltextově a daleko rychleji. Funkce je v naší databázi teprve krátce, ale je to jedna z těch, které jsme zapracovali díky tomu, že si o ni zákazníci sami řekli. Taková vylepšení nás pak těší dvojnásob.

ISTAV Xplorer, tedy databáze stavebních projektů, obsahuje spoustu dalších užitečných funkcí. Když se s námi zkontaktujete, rádi vám je předvedeme.

Istav Media, s.r.o.
10.10.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: