Přístav jménem ISTAV.

Blog

A všude kolem moře stavebních příležitostí

56 276. To je úctyhodné číslo, co znamená jediné. Celkový počet stavebních projektů, které databáze ISTAV přinesla svým uživatelům jen za rok 2016. ISTAV je totiž online služba, ve které mohou výrobci stavebních materiálů, stavební firmy a jiné subjekty brázdící vody stavebnictví, lovit opravdu kapitální úlovky: nové zakázky.

Žádné malé leklé rybky, jen samé velké čerstvé kousky

Online databáze ISTAV se specializuje na vyhledávání novostaveb velkých projektů, ať už komerčních nebo veřejných. Konkrétně jsou to třeba výrobní haly, úřady, školy nebo administrativní budovy, o kterých ISTAV přináší informace. Trochu jinak řečeno, ISTAV je hlavně o stavebních projektech a záměrech většího rozsahu, které klientům přinášejí větší zisky. A co víc, jde o telefonicky prověřené informace od těch nejdůležitějších – investorů, architektů, projektantů i generálních dodavatelů staveb.

Loď vyplouvá denně. S přehledem a zkušenostmi

A na tom si databáze ISTAV a všichni, kdo ji tvoří, opravdu zakládají. Na denních aktualizacích údajů, na každodenním vyhledávání nových a na pečlivém ověřování. ISTAV je tu neochvějně už více než 20 let a za tu dobu je jeho záběr opravdu široký. Jsou to různé druhy stavebních firem, výrobci stavebnin, místní, celorepublikoví i nadnárodní, kdo mohou každé ráno v této profesionální databázi zakotvit. Na palubě místa dost. www.istav.cz

Istav Media, s.r.o.
22.06.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: