Tak jsme to na zákazníky vybalili…

Blog

V posledních týdnech naši klienti určitě zaznamenali, že se v jejich aplikaci něco málo odehrálo. Standardně se snažíme o to, abychom přinášeli maximálně kvalitní informace, co se projektů týká. Ruku v ruce s tím jdou však i úpravy samotné aplikace, s níž uživatelé pracují. Některé poměrně hodně ulehčují a zrychlují práci. Byla by škoda nic vám neříct.

Takže tady je první novinka z balíčku změn, který jsme rozbalili v létě:

Informace z vlastních dat vytvořených ve společnostech se zobrazují už v náhledu projektu

Tahle novinka potěší a bude zajímavá zejména pro všechny, kdo s aplikací ISTAV Xplorer intenzivně pracují. A hodně používají modul Vlastní data. Odteď v aplikaci uvidí zobrazené hned tři kategorie vlastních dat vytvořených na záznamu společnosti přímo v náhledu každého projektu, se kterým je tato společnost propojena.

Trochu té praxe, prosím…

Co vlastně uvedený příklad znamená po obchodní stránce? V okolí se bude stavět velká stavba, která má pro klienta významný obchodní potenciál. S projektantem stavby už dříve klient spolupracoval, ale obchodní zástupce u něj byl naposledy před více než dvěma lety. Z jednoho pohledu obchodník nebo manažer obchodu vidí, že by určitě nebylo na škodu, kdyby projektanta znovu navštívili a pobavili se s ním o svých produktových novinkách.

Způsobů využití tohoto nástroje v aplikaci ISTAV Xplorer je nekonečné množství. Každá firma může zaznamenávat a zobrazovat informace, které jsou důležité právě pro ni. Pokud chcete vědět, jestli to takhle bude i v případě vaší společnosti, kontaktujte nás, ať už jste klient využívající službu ISTAV, nebo firma, co by chtěla více informací.

Další novinky v aplikaci ISTAV Xplorer http://istav.cz/blog/oficiality-nema-nikdo-rad-ta-nase-ale-potesi.html

Istav Media, s.r.o.
17.10.2017

Want more information?

Enter your details and we will be happy to contact you by the next working day.

We support: